VMBO

Kies je voor de praktische uitdaging van het vmbo B/K? Van technische installaties tot vakwerk in de keuken, je kunt bij csg Bogerman terecht! Of ga je voor de stevige theoretische basis van vmbo G/T? Maak kennis met het vmbo en… Ontwikkel jouw talent!
 

HAVO

Bij de havo krijg je een flinke dosis theorie, die je leert toe te passen in de praktijk. Werk je graag samen en wil je ruimte voor eigen verantwoordelijkheid? Ontdek dan snel wat de havo jou te bieden heeft.
 

VWO

Zet jij graag je tanden in een pittig vraagstuk? Ben je nieuwsgierig van aard en zoek jij het naadje van de kous? Kies dan voor de stevige theoretische basis van het vwo. Ontwikkel jezelf met actuele, relevante kennis die aansluit bij jouw leefwereld.
 


Je maakt 't samen!

Bij csg Bogerman doet het er toe of je betrokken bent bij wat je leert en met wie je samenwerkt. Je bereikt meer, zet net een stapje harder. Als je samen ergens je schouders onder zet, leer je van elkaar en met elkaar. Als je samen verantwoordelijk bent, dan maak je afspraken, motiveer je elkaar en spreek je elkaar aan op inzet en kwaliteit. En ben je samen trots op wat je hebt bereikt!

Samen, dat is waar het bij csg Bogerman om draait. Je krijgt de ruimte om na te denken over wie jij bent en waarvoor je jouw talent wilt laten groeien. Wat is jouw vonk? Waar loop jij warm voor? Je leert je talent daar in te zetten waar dat nodig is. Wat jij kunt, is écht van waarde voor een ander. Daar word je blij van! Ga je voor muziek, sport, creativiteit of techniek? Je kunt bij csg Bogerman terecht.

Samen succesvol zijn: daar wordt de wereld steeds een beetje mooier van.

Welkom bij csg Bogerman!


Nieuws

22/72016
Start schooljaar

We kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten! In onderstaand schema kun je precies zien waar je wanneer moet zijn. ... lees verder
22/72016
Nieuwe huisstijl voor csg Bogerman

csg Bogerman heeft een nieuwe huisstijl. De logo’s, kleuren en fotografie drukken uit waar csg Bogerman voor staat en gaat. Ouders, leerlingen en medewerkers hebben meegedacht en het resultaat is prachtig!... lees verder
20/72016
Uitwisseling Polen - Balk

Eind mei vond een super leuke uitwisseling tussen csg Bogerman Balk en leerlingen uit Polen plaatsen. Van fierljeppen tot wadlopen: Het was een geweldige uitwisseling waar vriendschappen voor het leven zijn gemaakt! ... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân