VMBO

Kies je voor de praktische uitdaging van het vmbo B/K? Van technische installaties tot vakwerk in de keuken, je kunt bij csg Bogerman terecht! Of ga je voor de stevige theoretische basis van vmbo G/T? Maak kennis met het vmbo en… Ontwikkel jouw talent!
 

HAVO

Bij de havo krijg je een flinke dosis theorie, die je leert toe te passen in de praktijk. Werk je graag samen en wil je ruimte voor eigen verantwoordelijkheid? Ontdek dan snel wat de havo jou te bieden heeft.
 

VWO

Zet jij graag je tanden in een pittig vraagstuk? Ben je nieuwsgierig van aard en zoek jij het naadje van de kous? Kies dan voor de stevige theoretische basis van het vwo. Ontwikkel jezelf met actuele, relevante kennis die aansluit bij jouw leefwereld.
 


Je maakt 't samen!

Bij csg Bogerman doet het er toe of je betrokken bent bij wat je leert en met wie je samenwerkt. Je bereikt meer, zet net een stapje harder. Als je samen ergens je schouders onder zet, leer je van elkaar en met elkaar. Als je samen verantwoordelijk bent, dan maak je afspraken, motiveer je elkaar en spreek je elkaar aan op inzet en kwaliteit. En ben je samen trots op wat je hebt bereikt!

Samen, dat is waar het bij csg Bogerman om draait. Je krijgt de ruimte om na te denken over wie jij bent en waarvoor je jouw talent wilt laten groeien. Wat is jouw vonk? Waar loop jij warm voor? Je leert je talent daar in te zetten waar dat nodig is. Wat jij kunt, is écht van waarde voor een ander. Daar word je blij van! Ga je voor muziek, sport, creativiteit of techniek? Je kunt bij csg Bogerman terecht.

Samen succesvol zijn: daar wordt de wereld steeds een beetje mooier van.

Welkom bij csg Bogerman!


Nieuws

26/102016
Voorgenomen besluit sluiting locatie Wommels

Het College van Bestuur van CVO Zuid-West Fryslân is voornemens om de locatie csg Bogerman Wommels te sluiten. Het voorgenomen besluit ligt ter advies bij de medezeggenschapsraad van de school. In de planvorming staat centraal dat de locatie nog twee jaar blijft bestaan, waarbij instroom in klas één vanaf volgend schooljaar niet meer mogelijk is. Op deze manier krijgen leerlingen in de bovenbouw de kans hun opleiding in Wommels af te ronden.... lees verder
13/102016
Powerpoints ouderavond m@vo

... lees verder
10/102016
Schoolkrant de Roos online!

De redactie van de schoolkrant heeft speciaal voor jullie een back to school/herfst/toetsweek editie van de schoolkrant gemaakt, zodat je het leren nog iets langer kunt uitstellen. Heel veel leesplezier!... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân