VMBO

Kies je voor de praktische uitdaging van het vmbo B/K? Van technische installaties tot vakwerk in de keuken, je kunt bij csg Bogerman terecht! Of ga je voor de stevige theoretische basis van vmbo G/T? Maak kennis met het vmbo en… Ontwikkel jouw talent!
 

HAVO

Bij de havo krijg je een flinke dosis theorie, die je leert toe te passen in de praktijk. Werk je graag samen en wil je ruimte voor eigen verantwoordelijkheid? Ontdek dan snel wat de havo jou te bieden heeft.
 

VWO

Zet jij graag je tanden in een pittig vraagstuk? Ben je nieuwsgierig van aard en zoek jij het naadje van de kous? Kies dan voor de stevige theoretische basis van het vwo. Ontwikkel jezelf met actuele, relevante kennis die aansluit bij jouw leefwereld.
 


Je maakt 't samen!

Bij csg Bogerman doet het er toe of je betrokken bent bij wat je leert en met wie je samenwerkt. Je bereikt meer, zet net een stapje harder. Als je samen ergens je schouders onder zet, leer je van elkaar en met elkaar. Als je samen verantwoordelijk bent, dan maak je afspraken, motiveer je elkaar en spreek je elkaar aan op inzet en kwaliteit. En ben je samen trots op wat je hebt bereikt!

Samen, dat is waar het bij csg Bogerman om draait. Je krijgt de ruimte om na te denken over wie jij bent en waarvoor je jouw talent wilt laten groeien. Wat is jouw vonk? Waar loop jij warm voor? Je leert je talent daar in te zetten waar dat nodig is. Wat jij kunt, is écht van waarde voor een ander. Daar word je blij van! Ga je voor muziek, sport, creativiteit of techniek? Je kunt bij csg Bogerman terecht.

Samen succesvol zijn: daar wordt de wereld steeds een beetje mooier van.

Welkom bij csg Bogerman!


Nieuws

22/92016
Bogerman BigBand bij aftrap Stoptober

Afgelopen vrijdag was het zover: de aftrap van de anti-rookmaand Stoptober. In deze maand, oktober, worden rokers uitgedaagd om 28 dagen lang niet te roken. ... lees verder
22/92016
Brugklasleerlingen naar Appelscha

In de eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn in totaal 310 brugklasleerlingen uit 12 verschillende klassen op kamp geweest naar Appelscha. Een ontzettend leuke introductie om elkaar goed te leren kennen!... lees verder
21/92016
Leerlingen Sport en Bewegen helpen bij Eneco Tour

Afgelopen maandag stond Bolsward en de gemeente Súdwest-Fryslân in het teken van de Eneco Tour, de enige Pro tour wedstrijd die in Nederland verreden wordt! ... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân